Referencer

METTE HYLDGAARD ROUSSIS

"

Jeg havde fornøjelsen af at høre dig i går på Business Institute i Aalborg. Vi talte om det i lang tid bagefter, og om din fantastiske karisma!

HELGE PADEGAARD, Svendborg Kommune

"

Helt i top – god formidler – glimrende engelsk med øje for alle muligheder og finurligheder i det engelske sprog. Var meget opmærksom på hvem målgruppen var.

BJARNE SØRENSEN, TDC

"

Jeg var så heldig at overvære dit foredrag på OCC i fredags. Det var spændende, givende, sjovt og på det menneskelige plan meget bevægende. En fantastisk oplevelse.

Powerkvinder i Odense

"

En aften med fabelagtige Caroline Søeborg Ahlefelt som konferencier, der med sin vanlige professionalisme, humor og meget hjertevarme latter tryllebandt, ca. 90 kvinder, med sine klare budskaber om at bl.a. mødet med et andet menneske også et fremmed kan give mere end du nogensinde havde forestillet dig, altså netværk mine kære kvinder, med hinanden, med dem du møder på gaden med naboen, du kan aldrig vide om det fører til din store drøm akkurat som det gjorde for Caroline, der ved at åbne sit hjem for en fremmed forfatter endte med at møde Dalai Lama og Isabelle Allende.

BJARNE DALGAARD, Dansk Kabel TV

"

Jeg vil bare lige sige tak for dit rigtigt gode foredrag, og at jeg fik lov til at få indblik i dine erfaringer med hensyn til motivation og stress.

Det har givet mig mange AHA-oplevelser, samt mere fokus på egne behov, samt sortering i arbejdsopgaver. Så tak for det.

METTE HERSKIND

"

Jeg så og hørte dig i går i Danske Bank. Det var forfriskende. Du var inkarneret positiv energi. Jeg smiler stadig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

For foredrag og ordstyrerroller, kontakt Athenas på:
[email protected]
eller tlf: 35 112 131

For andre henvendelser:
[email protected]