Om Caroline Søeborg Ahlefeldt


Caroline Søeborg Ahlefeldt er en anerkendt og entusiastisk foredragsholder, IT-pioner, moderator og professionel bestyrelsesmedlem. Hun er en entreprenant ildsjæl og har gjort sig bemærket rundt omkring i landet med sine efterspurgte foredrag om iværksætteri, et liv i forandring og disruption.


Caroline grundlagde allerede som 23-årig i internetvirksomheden MouseHouse, har stiftet Danmarks første multimedieuddannelse Space Invaders og er en toneangivende stemme indenfor det danske erhversliv.


Caroline har gennem sin omfangsrige karriere været med til at starte virksomheder op inden for design, forlag, IT og mode. I dag er Caroline formand for micro-mobility virksomheden Donkey Republic, samt medlem af bestyrelserne for Aarhus Universitet, Hartmanns A/S og Copenhagen Contemporary. Desuden er hun formand for Statens Kunstfonds Repræsentantskab og medlem af en række advisory boards bl.a. for Lundsgaard Gods og Behavioural Strategy. Caroline har en bachelor i informations- og medievidenskab og en MBA fra CBS og er bosat i København med sine to børn.


  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

For foredrag og ordstyrerroller, kontakt Athenas på:
[email protected]
eller tlf: 35 112 131

For andre henvendelser:
[email protected]