Foredrag

​Disruption - fremtidens muligheder

Siden Caroline Søeborg Ahlefeldt i 1992 stiftede Danmarks første internetselskab, MouseHouse, har hun arbejdet i krydsfeltet mellem ny teknologi, innovation og strategiske forretningsmuligheder. Med over 25 års erfaring inden for området sætter hun i dette foredrag ‘disruption’ på dagsordenen og bruger sin ekspertise til at besvare spørgsmål som: Hvad er disruption, hvad betyder det for jeres branche og virksomhed, og hvordan kan I udnytte det bedst muligt?


​Caroline har beskæftiget sig med disruption længe før det blev et buzzword i forretningsverdenen. Nu taler alle om det, men de færreste virksomheder forholder sig strategisk og organisatorisk til det.


I foredraget inddrager Caroline cases og eksempler på virksomheder som Netflix, Airbnb, Uber og Spotify, der med relativt få midler har vokset sig store på kort tid og fuldstændig forandret etablerede systemer.​Disse virksomheder har disruptet hele brancher.


​Hun tager også et kig ind i fremtiden og går tæt på, hvad disruption vil betyde for udviklingen de næste 10 år, og hvorfor det er vigtigt at hoppe på ”disruption-toget”, inden jeres konkurrenter gør det. I får konkrete råd til, hvad I kan gøre allerede i morgen for at imødekomme disruption og drage fordel af de muligheder, det bringer.​​

​Et liv i balance - værktøjer til at øge motivationen og mindske stress

I kølvandet på IT-boblen i 2002 gik Caroline ned med stress. Efterfølgende lærte hun at tage ansvar for, hvad der var sket, og

hun opnåede både indsigt i og forståelse af, hvad der frembringer stress – og på en mere positiv note: livsenergi og livslyst.

Siden da har Caroline udviklet og forfinet en række værktøjer og metoder til at holde livsglæden og energien på rette spor.


I dette foredrag tager Caroline udgangspunkt i sine egne livserfaringer. Hun engagerer deltagerne med både alvor og humor, og hjælper dem med at se konstruktivt på deres egne muligheder for at øge motivationen og mindske stress i en travl hverdag, uanset om man er direktør eller medarbejder.


Foredraget byder på brugbare redskaber, som er lige til at tage med hjem. Det er fyldt med tankevækkende historier, anekdoter og humor samt klare pointer om, hvordan man skaber et liv i balance.

​Den hele leder

Fremtidens leder skal besidde en række kompetencer, som ikke nødvendigvis læres i skolen.

I dette foredrag deler Caroline sine erfaringer fra ledelse og indsigt fra interviews med nogle af landets mest fremtrædende ledere. Hvad skaber både effektiv og god ledelse?


Hvornår forstår vi, at ledelse ikke kun handler om arbejde, men at ens ledelsesevner afspejler, hvem man er som menneske i alle aspekter af livet? En leder skal være forstående, tålmodig, motiverende, drevet af lyst og vilje – forventninger, der også gælder i det sociale liv.


Caroline har selv oplevet det hele – som ung ambitiøs leder og iværksætter, som direktør i en international virksomhed med 2000 ansatte og som bestyrelsesmedlem i nogle af landets største virksomheder som COOP og LEGO. Hun har også oplevet stress og lært, at det ikke kun er vigtigt at tage ledelse på arbejdspladsen alvorligt, men også ledelsen af eget liv.


Hør dette inspirerende foredrag, fyldt med underholdende og tankevækkende historier, samt konkrete redskaber til nutidens og fremtidens ledere.

Innovation og forfattere

- Originale vinkler på innovation til dig

Caroline bringer over 20 års erfaring med innovation fra sine egne virksomheder inden for IT, design, uddannelse, tv og forlag, samt fra sit bestyrelsesarbejde i store danske virksomheder.


Hun kombinerer denne omfattende erfaring med originale og inspirerende historier om arbejdsmetoderne hos verdensberømte forfattere, og skaber dermed helt nye perspektiver på innovation. Deltagerne får et unikt, sjovt, autentisk og nærværende foredrag, hvor man både bliver godt underholdt og får konkrete redskaber og metoder med hjem.


Oplev Caroline fortælle om sine møder med bl.a. J.K. Rowling, Isabel Allende, Jonathan Safran Foer, Nicole Krauss og Dalai Lama – underholdende, tankevækkende og inspirerende

​Konferencer og moderator

Caroline har igennem mange år stået på scenen i ind- og udland som konferencier og moderator på konferencer for politikere, uddannelses- og kultursektoren samt for alle grene af erhvervslivet. Senest har Caroline været moderator til den anerkendte nordiske konference Womenomics.