Foredrag

Bestyrelsen - set indefra 

Hvordan fungerer en bestyrelse? Hvad er forskellen på at sidde i bestyrelsen for en iværksættervirksomhed og en stor corporate virksomhed? Hvordan håndterer man kriser og udfordringer i bestyrelseslokalet? Og hvilke kompetencer bliver efterspurgt på de bonede gulve? Med mere end 20 års bestyrelsesarbejde bag sig i både små og store virksomheder, som f.eks. Donkey Republic, LEGO, COOP og Dyrberg/Kern, tager Caroline tilhørerne med ind i det spændende maskinrum og deler ud af sine erfaringer og anbefalinger til det gode bestyrelsesarbejde.


Hør det inspirerende foredrag, fyldt med både underholdende og tankevækkende historier og konkrete, brugbare redskaber til nutidens og fremtidens ledere.

Et liv i balance - skab det liv du drømmer om

Hvordan får man et liv til at gå op, så der både er plads til en spændende karriere, familie og venner? Caroline åbner op for sin personlige værktøjskasse, der hjælper hende med at få drøm og virkelighed til at passe sammen og til at disponere sin energi og fokus. Undervejs fortæller hun historier fra sit farverige liv og sine møder med blandt andre Steve Jobs, Paulo Coelho, Dalai Lama, Brian Eno, Nephew, J.K Rowling og Isabella Allende. Dette foredrag er både underholdende og tankevækkende og giver helt konkrete take-aways til, hvordan man kan skabe et liv i balance.


Fyldt med anekdoter, tankevækkende historier, humor, klare pointer om, hvordan man skaber et liv i balance – og ikke mindst brugbare værktøjer lige til at tage med hjem til hverdagen.

Byernes fremtid

I løbet af de næste 20 år vil tre milliarder flere mennesker strømme til storbyerne. Det er en udfordring, der skal løses, men hvordan? Caroline åbner Pandoras æske og kigger på urban gardening, transportation-as-a-service, micro mobility og flere af de byggesten, fremtidens byer skal hvile på. For hvordan kan vi gå fremtidens mega-cities i møde, samtidig med at vi får mega quality of life? Byernes fremtid er et levende og indsigtsfuldt foredrag, som med udgangspunkt i Verdensmålene giver indblik i de trends, udfordringer og den teknologi, der kommer til at sætte rammerne for vores fremtid.

​Konferencer og moderator

Caroline har igennem mange år stået på scenen i ind- og udland som konferencier og moderator på konferencer for politikere, uddannelses- og kultursektoren samt for alle grene af erhvervslivet. Senest har Caroline været moderator til den anerkendte nordiske konference Womenomics.